ضیافت افطاری مقام معظم رهبری برای محرومین و نیازمندان شهرستان بهاباد
بهاباد:حسین زینلی خبرنگاریزدفردا :از طرف ولی امر مسلمین جهان سفره افطاری در مناطق محروم شهرستان بهاباد گسترده خواهد شد.
به منظور اجرای هر چه بهتر و باشكوهتر فرامین مقام عظمای ولایت مبنی بر میهمانی محرومین و مستمندان شهرستان بهاباد در ضیافت افطاری ایشان، جلسه هماهنگی در محل فرمانداری و به ریاست امام جمعه بهاباد برگزار شد.
در این جلسه امام جمعه بهاباد اظهار داشت: حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی مسئول دفتر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با اینجانب تماس گرفتند و فرمودند حضرت آقا در نظر دارند محرومین شهرستان بهاباد را افطاری دهند.
حجت الاسلام ملاحسینی ادامه داد: ایشان مبلغ افطاری را به حساب واریز نمودند و باید تلاش كنیم تا به نحو احسن خواسته رهبر معظم انقلاب برآورده شود.
در ادامه جلسه پس بحث و تبادل نظر اعضا مقرر شد سفره افطاری در روستاهای محروم دهستان های احمدآباد، بنستان و آسفیچ در شب 27 ماه مبارك رمضان گسترانیده شود.
شایان ذكر است در استان یزد تنها در شهرستان دارالولایه بهاباد سفره عنایت ولایت گسترانیده می شود.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 07,فوریه,2025